Παρασκευή 4 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές-Παραμένει στα ψηλά ο υδράργυρος

  23/10/2020 06:33
Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές-Παραμένει στα ψηλά ο υδράργυρος

Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές-Παραμένει στα ψηλά ο υδράργυρος

  23/10/2020 06:33
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερμή αέρια μάζα καθώς και αραιή σκόνη αναμένονται από το Σάββατο.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά, μέχρι δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, στα υπήνεμα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο και αρχικά την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σημειωθούν παροδικές ελαφρές βροχές. Την Κυριακή σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
 
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει γενικά μικρή άνοδο το Σάββατο, αλλά στα ορεινά άνοδο, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, και πιο πάνω στα παράλια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας