Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικός στον κορωνοϊό Διευθυντής σχολείου-Απουσίαζε από τα καθήκοντά του

  22/10/2020 17:54
Θετικός στον κορωνοϊό Διευθυντής σχολείου-Απουσίαζε από τα καθήκοντά του

Θετικός στον κορωνοϊό Διευθυντής σχολείου-Απουσίαζε από τα καθήκοντά του

  22/10/2020 17:54
Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε διευθυντής δημοτικού σχολείου στη Λεμεσό, με το Υπουργείο Παιδείας να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το σχολείο να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και τα διαλείμματα-Rapid test και στα σχολεία»
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής απουσίαζε από τα καθήκοντά του από την αρχή της εβδομάδας, ενώ μόλις ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα του δειγματοληπτικού του ελέγχου ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας.
 
Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν και σε απολύμανση του σχολείου. Παράλληλα, έχουν τεθεί και σε αυτοπεριορισμό και οι στενές επαφές του διευθυντή.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποχρεωτική η μάσκα και στους ανοιχτούς χώρους-Όλα τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει έκτακτα μέτρα για τη Λεμεσό και την Πάφο, μετά την αύξηση των κρουσμάτων, που εντοπίζονται στις δύο επαρχίες.
 
Τα μέτρα του Υπουργικού Συμβουλίου είναι:
 
1. Επιτρέπεται η λειτουργία των χώρων εστίασης (εστιατόρια, χώροι εστίασης εντός ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων, ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ, μπαρ, καφενεία, και χώροι εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κοκ) μέχρι τις 10.30 μ.μ.. Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω χώροι δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) μετά τις 10.30 μ.μ..
2. Απαγορεύεται η μετακίνηση πολιτών από τις 11 το βράδυ και μέχρι τις 5 το πρωί της επόμενης μέρες, εξαιρουμένων των μετακινήσεων για έκτακτους ιατρικούς λόγους (από/προς φαρμακείο, νοσηλευτήριο) ή για σκοπούς εργασίας, με την παρουσίαση σχετικής βεβαίωσης ή αποδεικτικού στοιχείου.
3. Αναστέλλονται όλες οι απογευματινές αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες παιδιών κάτω των 18 ετών (π.χ. ποδόσφαιρο, χορός, κολύμπι, πολεμικές τέχνες, θέατρο, χορωδία, κτλ).
4. Αναστέλλονται οι αγώνες των αθλητικών πρωταθλημάτων αθλητών κάτω των 18 ετών των ομάδων, των οποίων η έδρα είναι στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λεμεσού ή Πάφου αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Λευκωσίας, ο αγώνας αναβάλλεται μέχρι τη λήξη των μέτρων.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας