Δευτέρα 21 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κ. Ιωάννου: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  13/10/2020 15:59
Κ. Ιωάννου: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κ. Ιωάννου: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

  13/10/2020 15:59

Ραγδαία αναμένεται ότι θα είναι η αύξηση των κρουσμάτων σήμερα, αφού από τις μέχρι στιγμής διαγνωστικές εξετάσεις διαφαίνεται ότι η κατάσταση, είναι άκρως ανησυχητική. 

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Υπουργού Υγείας, «μόλις έχω ενημερωθεί για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ των τελευταίων 24 ωρών, τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα το απόγευμα, και επιθυμώ να εκφράσω την έντονη ανησυχία μου για την άκρως ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και ιδιαίτερα για την ανοδική τάση που παρατηρείται».

Σημειώνει εξάλλου ότι «η ραγδαία επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας τα τελευταία 24ωρα, μάς υποχρέωσε να επεκτείνουμε τα περιοριστικά μέτρα, και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωσή τους, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, εξέλιξη την οποία απευχόμαστε».

Ο Υπουργός απηύθυνε και πάλιν θερμή έκκληση στους πολίτες και ζήτησε τη συνεργασία τους, ώστε η κατάσταση να παραμείνει σε διαχειρίσιμα επίπεδα και να αποτρέψουμε τη δημιουργία μη αναστρέψιμων συνθηκών, που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία συμπολιτών μας.

«Έχω ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συγκάλεσα εκτάκτως την Συμβουλευτική Επιστημονική Ομάδα για αύριο στις 10.30 π.μ., για ανασκόπηση των τελευταίων δεδομένων και συζήτηση τρόπων χειρισμού της κατάστασης όπως διαμορφώνεται, υπό το φως των νέων ανησυχητικών δεδομένων», κατέληξε ο Υπουργός Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας