Κυριακή 29 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θρήνος στη Λεμεσό-Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Αντώνης Κουνούνης

  10/10/2020 10:59
Θρήνος στη Λεμεσό-Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Αντώνης Κουνούνης

Θρήνος στη Λεμεσό-Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Αντώνης Κουνούνης

  10/10/2020 10:59
Θρήνο σκόρπισε στη Λεμεσό η είδηση του θανάτου του σπουδαίου γιατρού και επιστήμονα, Αντώνη Κουνούνη.
 
Ο Αντώνης Κουνούνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Λεμεσού και έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών. Ο σπουδαίος γιατρός και επιστήμονας έφυγε λίγες ημέρες πριν από τα 71α γενέθλιά του. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα περσινά γενέθλια του γιατρού, με ένα συγκινητικό μήνυμα.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε «ένας σπουδαίος φίλος, εξαίρετος γιατρός και επιστήμονας, ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφάλαια, άψογος οικογενειάρχης, πατέρας και παππούς έφυγε το απόγευμα για το μεγάλο ταξίδι. Φίλε Αντώνη Κουνούνη, νιώθω ευλογημένος που με τίμησες με την φιλιά σου. Καλό παράδεισο. Στο επανιδείν».
 

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιος Δίπλαρος αναφέροντας πως «έφυγε για την γειτονιά των Αγγέλων, ένας εξαίρετος γιατρός και επιστήμονας, ο γιατρός της οικογένειας μας Αντώνης Κουνούνης. Άνθρωπος με ήθος, ένας Λεβέντης! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας. Αιωνία θα είναι η μνήμη σου».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας