BINTEO: Το ‘πε και το ‘κανε η Επίτροπος των παιδιών-Ραπάρει και «είσαι μέσα;»

 
Είναι γνωστό πως η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου, τα λέει έξω από τα δόντια. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως μπορεί να… ραπάρει. Κι όμως, το απέδειξε κάνοντας πράξη την πρόκληση που η ίδια έβαλε κατά τη διάρκεια του lockdaown. To αποτέλεσμα είναι απολαυστικό…

 
Τριάντα άτομα, όσα και τα χρόνια υιοθέτησης της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις και μεταμόρφωσαν την πρόκληση του ραπ σε μια μοναδική εμπειρία.  
 
«Το μέτρο του περιορισμού υπήρξε μια τεράστια πρόκληση για όλους μας.  Βρεθήκαμε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που καλούμασταν να τη διαχειριστούμε.  Έτσι με τους συνεργάτες μου είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια νέα πρόκληση για όλους εσάς έτσι που να ανταλλάσσαμε, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ιδέες για δημιουργική απασχόληση στο σπίτι:  #The Right Challenge» αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Δέσπω Μιχαηλίδου. 

Είχα δεσμευτεί, συνεχίζει «ότι, με το τέλος της πρόκλησης θα τραγουδούσα ένα κομμάτι ραπ, ένα είδος μουσικής όχι τόσο οικείο σε μένα που μεγάλωσα με άλλα ακούσματα. Οι Λειτουργοί του Γραφείου με παρέσυραν και εγώ με τη σειρά μου παρέσυρα μαζί μου και άλλους.  Άτομα διαφορετικής ηλικίας, κοινωνικού ή οικονομικού υπόβαθρου με κοινό χαρακτηριστικό τη πίστη μας στα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου».
 
Η Επίτροπος ευχαριστεί τον Σταύρο Σταύρου για τη συγγραφή των στίχων, τον Αντρέα Μιχαλόπουλο για τη σύνθεση της μουσικής, αλλά και τα 30 άτομα, ενήλικες και παιδιά, που εθελοντικά και με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παραγωγή του τραγουδιού.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»