Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εντοπίστηκε η ασθενής με κορωνοϊό που ήταν άφαντη

  05/10/2020 13:01
Εντοπίστηκε η ασθενής με κορωνοϊό που ήταν άφαντη

Εντοπίστηκε η ασθενής με κορωνοϊό που ήταν άφαντη

  05/10/2020 13:01
Εντοπίστηκε όχι στην Κύπρο αλλά στην Αυστρία η ασθενής με κορωνοϊό, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο, διαγνώστηκε ως θετική στην covid-19, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό χθες να εντοπιστεί τόσο από το κλινικό εργαστήριο, όσο και από την Ομάδα Ιχνηλάτησης.

Ως εκ τούτου, στις έρευνες προς εντοπισμό της κλήθηκε να συνδράμει και η Αστυνομία. Τελικά η ασθενής εντοπίστηκε από την Ομάδα Ιχνηλάτησης στην Αυστρία, αφού πρόλαβε να αναχωρήσει από την Κύπρο, πριν μάθει τα αποτελέσματα του τεστ της.
 
Το εργαστήρι, το οποίο έκανε το τεστ της, είχε γράψει λάθος νούμερο τηλεφώνου και γι' αυτό δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί. Η γυναίκα είχε έρθει για διακοπές από τη χώρα της στη Λάρνακα. Ενώ είχε αρνητικό τεστ αρχικά, παρουσίασε συμπτώματα και έκανε ιδιωτικά το τεστ. 

Όπως ανέφερε στον REPORTER, ο επιδημιολόγος πεδίου επικεφαλής της ομάδας ιχνηλάτησης, Βαλεντίνος Σιλβέστρου, ήδη ενημερώθηκαν σχετικά οι αρχές της Αυστρίας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνει υπό περιορισμό. Η Ομάδα Ιχνηλάτησης, ψάχνει να δει με ποιους ήρθε σε επαφή στην Κύπρο η ασθενής, ώστε να τεθούν σε αυτοπεριορισμό.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας