Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου στη Λεμεσό

  25/09/2020 17:21
Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου στη Λεμεσό

Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια Λυκείου στη Λεμεσό

  25/09/2020 17:21
Νέο κρούσμα εντοπίστηκε σε σχολείο, λίγες ώρες μετά και από την δίωρη αποχή των μαθητών από τα μαθήματα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, αυτή τη φορά αφορά μαθήτρια σε Λύκειο στη Λεμεσό, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να τίθενται σε συναγερμό και να βρίσκονται επί ποδός. Η μαθήτρια βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.
 
Σε αυτοπεριορισμό έχουν τεθεί και οι συμμαθητές και οι εκπαιδευτικοί της, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνο Έλληνα το σχολείο έκλεισε και αύριο θα γίνει ενδελεχής απολύμανση των χώρων. Εξάλλου, ακυρώθηκαν και απογευματινά μαθήματα για τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.
 
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού, η μαθήτρια απουσίαζε από την Τρίτη από το σχολείο, καθώς τη Δευτέρα παρουσίασε συμπτώματα.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε ακόμη ένα κρούσμα σε σχολείο, που αφορεί μαθήτρια σε σχολείο της Λάρνακας και συνδέεται με το cluster του Εθνικού Άχνας, ενώ πριν από αυτό έχει ανακοινωθεί  θετικό κρούσμα και σε Ειδικό Σχολείο στη Λάρνακα. Εξάλλου, θετική στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί και ακόμη μία μαθήτρια από σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης, στην ελεύθερη Αμμόχωστο, ενώ το πρώτο κρούσμα ήταν ο καθηγητής που δίδασκε σε απογευματινά σχολεία. 
 
Από τα κρούσματα σε σχολεία έχουν επηρεαστεί έξι σχολεία, ενώ αυτή τη στιγμή, έχει εφαρμοστεί και η εξ αποστάσεως διδασκαλία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας