Τρίτη 24 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Εντατική ένα πρόσωπο με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

  24/09/2020 17:24
Στην Εντατική ένα πρόσωπο με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Στην Εντατική ένα πρόσωπο με κορωνοϊό στα κατεχόμενα

  24/09/2020 17:24
Ένας μόνο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπως αναφέρει η "Γενί Ντουζέν".
 
Επικαλούμενη πληροφορίες από το νοσοκομείο, η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν γράφει ότι ένας ακόμη ασθενής μεταφέρθηκε σήμερα σε κανονική μονάδα παρακολούθησης από η κατάστασή του ομαλοποιήθηκε και στην εντατική παραμένει μόνο ένας από τους τρεις ασθενείς, που ήταν πριν λίγες ημέρες. Και η κατάσταση του ασθενούς που παραμένει στην εντατική, προστίθεται, είναι καλή.
 
Σήμερα επίσης, το «υπουργείο υγείας» διενεργεί από το πρωί δωρεάν τεστ PCR σε χώρο στο λιμάνι Κερύνειας, σε κατοίκους της περιοχής, όπου εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα. Η Γενί Ντουζέν αναφέρει ότι για δειγματοληψία έχουν προσέλθει τόσο άτομα που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κερύνειας όσο και πολίτες του ψευδοκράτους.
 
Ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί είχε δηλώσει χθες ότι τα περισσότερα εγχώρια κρούσματα καταγράφονται στην Κερύνεια και μετά στην περιοχή της Λευκωσίας. Χθες στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 14 κρούσματα, εκ των οποίων τα 4 ήταν εγχώρια και 10 ήταν επαφές με ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Ο συνολικός αριθμός ασθενών στα κατεχόμενα είναι 725.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας