Πέμπτη 28 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λάρνακας

  23/09/2020 13:52
Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λάρνακας

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Λάρνακας

  23/09/2020 13:52
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε νοσηλεύτρια στο ενδοσκοπικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πρόκειται για επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος, ενώ έχει ήδη τεθεί σε αυτοπεριορισμό. Παράλληλα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για ιχνηλάτηση των επαφών της κοπέλας.
 
Το Τμήμα, στο οποίο εργάζεται, έκλεισε σήμερα και διεξάγεται απολύμανση ενώ θα παραμείνει κλειστό για επτά μέρες. Η νοσηλεύτρια θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν στο Ενδοσκοπικό Τμήμα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και οι υπόλοιποι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχαν ασθενείς για το συγκεκριμένο στο Τμήμα αναβλήθηκαν και αναμένεται ο επαναπρογραμματισμός τους εντός των ημερών.
 
Εν τω μεταξύ άρχισε η διαδικασία ιχνηλάτησης των στενών επαφών της νοσηλεύτριας και για να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχουν άλλα άτομα, συνάδελφοι ή από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, τα οποία ενδεχομένως να νοσήσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας