Πέμπτη 26 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο πορτοκαλί το θερμόμετρο-Νέα προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

  08/09/2020 16:28
Στο πορτοκαλί το θερμόμετρο-Νέα προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Στο πορτοκαλί το θερμόμετρο-Νέα προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

  08/09/2020 16:28
Πορτοκαλί προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου στα ψηλότερα ορεινά.
 
Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι και τις 5:00 το απόγευμα.
 
Σε ό,τι αφορά την πρόγνωση του καιρού, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 34 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά τα βόρεια, όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Tην Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που το Σάββατο πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Παρασκευή, για να κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας