Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μόνο με άδεια γάμοι και βαφτίσεις σε σπίτια

  27/08/2020 10:00
Μόνο με άδεια γάμοι και βαφτίσεις σε σπίτια

Μόνο με άδεια γάμοι και βαφτίσεις σε σπίτια

  27/08/2020 10:00

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις διοργανώσεις βαπτίσεων και γάμων σε οικίες, εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας. 

Σε συνέχεια του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας, Αρ. 39, ημερομηνίας 26 Αυγούστου 2020, που καθορίζει τον μέγιστο αριθμό για συγκεντρώσεις σε οικίες ή/και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους συνάθροισης στα 50 άτομα ανά οικία/ομάδα, και λόγω αιτημάτων από πολίτες, το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει τα εξής:

Επιτρέπεται η διοργάνωση γεύματος/δείπνου βάφτισης ή γάμου σε οικίες με τη συμμετοχή πέραν των 50 ατόμων νοουμένου ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης θα υποβάλλουν σχετικό αίτημα και θα εξασφαλίζουν έγκριση από το Υπουργείο Υγείας.

Για την εξασφάλιση έγκρισης, θα πρέπει να αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση director@mphs.moh.gov.cy, αποδεικτικό στοιχείο (πρόσκληση, κτλ), στο οποίο να αναγράφεται η ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, ενώ θα πρέπει να δηλώνονται τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου όπου θα λάβει χώρα η εκδήλωση, καθώς και ο αριθμός των προσκεκλημένων.

Νοείται ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα και οι κατευθυντήριες οδηγίες σύμφωνα με το σχετικά πρωτόκολλα που διέπουν τη διεξαγωγή γάμων και βαφτίσεων σε χώρους εστίασης, που θα δίνονται από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο μικροσκόπιο το εργαστήριο μετά τη γκάφα με τα κρούσματα-Τα πρώτα ευρήματα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας