Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζεται η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

  10/08/2020 22:15
Συνεχίζεται η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

Συνεχίζεται η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο

  10/08/2020 22:15
Η προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας από θρησκευτικούς, κοινωνικούς και ιδιωτικούς φορείς προς τον λαό του Λιβάνου που δοκιμάζεται  ως αποτέλεσμα της πολύνεκρης έκρηξης που συγκλόνισε την περασμένη εβδομάδα τη Βηρυτό, συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα η Ιερά Μονή Κύκκου ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη , στις 12 το μεσημέρι, θα παραδώσει προς το Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, που βρίσκεται στην Κρατική έκθεση στη Λευκωσία, τη δική της συνεισφορά. Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η ανθρωπιστική βοήθεια της Ιεράς Μονής Κύκκου περιλαμβάνει ξηρά τροφή, που αποτελείται από όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, παιδικές πάνες κ.λπ., προς ενίσχυση και ανακούφιση των πληγέντων αδελφών μας.

Από την πλευρά της, η Εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd ανακοίνωσε τη δωρεά ειδών πρώτης ανάγκης ύψους 8.000 ευρώ, αναφέροντας ότι η δωρεά γίνεται το πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

H Lidl Κύπρου ανακοίνωσε επίσης ότι περισσότερα από 25,000 προϊόντα θα σταλούν στη γειτονική χώρα μέσω της έκτακτης αποστολής του Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη.  «Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της χώρας για αποθέματα ειδών διατροφής και υγιεινής, η εταιρία προχώρησε σε έκτακτη δωρεά πακέτων βοήθειας, τα οποία περιλαμβάνουν προϊόντα μακράς διάρκειας για ενήλικες, παιδιά, καθώς και για ασθενείς με διαβήτη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας