ΒΙΝΤΕΟ: «Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια… Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις…»

«Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια. Εν ωραία να τα μοιράζεσαι αλλά πρέπει πρώτα να ρωτάς. ”Θέλεις σουβλάκια;” Και αν σου πει ναι τότε θέλει σουβλάκια. Εάν σου πει όι ή ενιξέρω  ή εν απαντήσει τίποτε εν θέλει σουβλάκια. Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις, εννεν με το ζόρι».

Με ένα ιδιαίτερο φιλμάκι, συνέχεια του περσινού “Σκέφτου #ΜεΤηνΠάνωΚκελλέ”, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού(ΚΣΟΠ), άρχισε νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινούμε τίτλο #ΧώνεψεΤο. Μ’ ένα ομολογουμένως, πρωτότυπο τρόπο, παραλληλίζει τα σουβλάκια με το σεξ, τα οποία είναι ωραία να μοιράζεται αλλά πρέπει πρώτα να ρωτάς.
 
«Αν σου πει έλα ποτζιη να ψήσουμεν εν σημαίνει πως θέλει σουβλάκια μπορεί να θέλει κανέναν χαλλουμούι. Τζαι αν εξανάφαε πολλές φορές σουβλάκια, εν σημαίνει πως θέλει να φάει τζαι μαζί σου. Τζαι αν ετρώατε σουβλάκια μαζί προχτές, εν σημαίνει πως θέλει τζαι σήμερα. Ρωτώντας πας στην πόλη… τζαι στο σουβλατζίδικο».
 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού, που ιδρύθηκε το 1971 είναι ένας από τους παλαιότερους Μη Κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς, εθελοντικούς οργανισμούς στην Κύπρο με πλούσια συνεισφορά στον τομέα των σεξουαλικών δικαιωμάτων, της υγείας και της εκπαίδευσης κυρίως των νέων.

Μια από της κύριες προτεραιότητες του, όπως αναφέρει είναι η εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και η διοργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων, διαλέξεων, βιωματικών εργαστηρίων σε παιδιά, νέους/νέες, γονείς και επαγγελματίες σε θέματα σεξουαλικής υγείας και ευημερίας.

Μέρος της αποστολής του, αποτελεί η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του κοινού, και η προώθηση πολιτικών και νομοθεσιών προς τους αρμόδιους φορείς για θέματα Σεξουαλικής Αναπαραγωγικής Υγείας και Δικαιωμάτων με στόχο το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών και δράσεων.
 

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών