Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητά περισσότερα τεστ στη Λεμεσό ο Δήμαρχος-Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε 1738 εξετάσεις

  03/08/2020 13:53
Ζητά περισσότερα τεστ στη Λεμεσό ο Δήμαρχος-Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε 1738 εξετάσεις

Ζητά περισσότερα τεστ στη Λεμεσό ο Δήμαρχος-Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε 1738 εξετάσεις

  03/08/2020 13:53
Κοντά στο 1% παραμένει το ποσοστό των κατοίκων της Λεμεσού που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που έγιναν μέχρι σήμερα, με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαϊδη να ζητά από τους αρμοδίους συνέχιση τους.
 
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Νίκος Νικολαϊδης ανέφερε πως σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι 2.000 δειγματοληπτικές εξετάσεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ζήτησε όπως γίνουν επιπρόσθετοι έλεγχοι.
 
«Εγώ ζήτησα από το Υπουργείο να συνεχιστούν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι, να μην σταματήσουν να έρχονται νέα στοιχεία, για να έχουμε καθαρότερη εικόνα και αντιλαμβάνομαι ότι το Υπουργείο θα κινήσει τις διαδικασίες για να έχουμε όσο το δυνατό πιο απρόσκοπτη ροή αποτελεσμάτων και να ξέρουμε ότι τα μέτρα που λαμβάνουμε αποδίδουν», είπε.
 
Μέχρι στιγμής, από σύνολο 1.738 εξετάσεων, έχουν εντοπιστεί 20 περιστατικά, ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού, προσθέτοντας ότι το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου «όπου ανέφερα πως υπάρχει πιστή και αυστηρή εφαρμογή των μέτρων από όλους και αναμένουμε να γίνει το ίδιο και στα σημεία εισόδου της χώρας μας».
 
Η πόλη με υπευθυνότητα αντιμετωπίζει την κατάσταση, συνέχισε και επανέλαβε ότι «το πρόβλημα δεν είναι μόνο της Λεμεσού, είναι πρόβλημα όλης της Κύπρου και πρέπει να το διαχειριστούμε ως τέτοιο».
 
Οι δειγματοληπτικές εξετάσεις στη Λεμεσό συνεχίζονται σήμερα στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) από τις 14:30 μέχρι τις 19:00, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας NIPD Genetics σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Στη Λευκωσία οι  διαγνωστικές εξετάσεις, προστίθεται, ξεκίνησαν στις 13:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:00 στο  Nicosia Mall και στο Mall of Cyprus ενώ στον Πρωταρά θα γίνονται στο δρόμο προς την παραλία Fig Tree από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας