Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο, χωρίς μέτρα και εποπτικές Αρχές

  01/08/2020 18:44
ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο, χωρίς μέτρα και εποπτικές Αρχές

ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες χάους στο αεροδρόμιο, χωρίς μέτρα και εποπτικές Αρχές

  01/08/2020 18:44
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από το αεροδρόμιο Λάρνακας, οι οποίες προκαλούν μεγάλο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως οι επιβάτες κυκλοφορούν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, με αποτέλεσμα τη δημιουργία τεράστιου συνωστισμού και τη μη τήρηση των στοιχειωδών υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρά την έξαρση κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο.
 
Σε ανάρτηση στο Facebook, πολίτης καταγγέλλει πως έσμιξαν επιβάτες από διάφορες πτήσεις ταυτόχρονα μαζί στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός, ενώ οι επιβάτες ήταν ο ένας πάνω στον άλλο και στον έλεγχο διαβατηρίων.
 
Σε βίντεο που ανήρτησε άλλος πολίτης στο Facebook, φαίνεται να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός στο αεροδρόμιο, με πολίτες να βρίσκονται υπερβολικά κοντά. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, δεν φορούν ούτε μάσκες.  
 
Αυτές οι σκηνές πρέπει να σημάνουν καμπανάκι κινδύνου στους αρμοδίους. Τα ερωτήματα είναι πολλά: Πώς είναι δυνατόν οι υπεύθυνοι στο αεροδρόμιο να διαχειρίζονται τους επιβάτες με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλήγουν σε ατελείωτες ουρές ή ο ένας πάνω στον άλλο; Γιατί δεν λαμβάνονται μέτρα ώστε να μην έρχονται σε επαφή επιβάτες διαφορετικών πτήσεων; Ποιος ελέγχει ότι τηρούνται οι αποστάσεις; Ποιος ελέγχει αν, εν μέσω τόσης πολυκοσμίας, φορούν όλοι μάσκες; Γιατί δεν επενέβη κάποιος στη θέα αυτών των εικόνων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας