Παρασκευή 27 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το Facebook κρύβει τελικά τον δολοφόνο;

  03/11/2015 11:50
Το Facebook κρύβει τελικά τον δολοφόνο;

Το Facebook κρύβει τελικά τον δολοφόνο;

  03/11/2015 11:50
Μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τι οποίες διατηρούσε η Daniel Rosca 36 χρόνων από τη Μολδαβία,   προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος η αστυνομία.
Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δεμένη πισθάγκωνα στο πάτωμα του υπνοδωματίου της, στο διαμέρισμα το οποίο διέμενε στην Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζι.
Η αστυνομία σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της προσανατολίζεται στην εκδοχή ότι ο φόνος της 36χρονης ήταν έγκλημα πάθους, ζηλοτυπίας ή και ηθικής.
 
Η αστυνομία έφτασε στο συμπέρασμα αυτό αφού από η νεκροτομή που διενεργήθηκε στο θύμα κατέδειξε πως ο θάνατος της οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ασφυξία από εισρόφηση αίματος και εμεσμάτων.
 
Η σφοδρότητα των κτυπημάτων και το μένος του δολοφόνου αλλά και το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία πως ο δράστης προσπάθησε να σβήσει κάποια ίχνη αφού παρέμεινε στην σκηνή του εγκλήματος και συγκεκριμένα στο σαλόνι του διαμερίσματος για κάποιο χρόνο, ενώ η άτυχη γυναίκα ψυχορραγούσε στο διπλανό δωμάτιο, άλλα και το γεγονός ότι φεύγοντας πήρε μαζί του τα κινητά τηλέφωνα του θύματος, οδήγησαν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι  θύμα και θύτης είχαν στενές σχέσεις.

Από τα ανακριτικά γραφεία πέρασαν και θα περάσουν γνωστοί και φίλοι της άτυχης Ντανιέλλας από τους οποίους η αστυνομία ευελπιστεί ότι θα βρει την άκρη του νήματος για να ξετυλίξει την ειδεχθή αυτή υπόθεση φτάνοντας στην σύλληψη του δολοφόνου.
  
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας