Δευτέρα 17 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πορτοκαλί προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος

  04/07/2020 16:27
Πορτοκαλί προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος

Πορτοκαλί προειδοποίηση Μετεωρολογικής Υπηρεσίας-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος

  04/07/2020 16:27
Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες εξέδωσε το απόγευμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Συγκεκριμένα, αύριο από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα, ο υδράργυρος στο εσωτερικό θα αγγίξει τους 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υψηλότερα ορεινά θα φθάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή, ενώ η θερµή αέρια µάζα υποχωρεί την Τετάρτη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα παράλια, πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη ή παροδική οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα παράλια, πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά στα δυτικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.
 
Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, στα παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, παραµένοντας αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι την Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί την Τετάρτη κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας