Παρασκευή 30 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητούν τεστ σε όλους τους τελειόφοιτους της Τεχνικής Σχολής μετά το κρούσμα

  24/05/2020 15:57
Ζητούν τεστ σε όλους τους τελειόφοιτους της Τεχνικής Σχολής μετά το κρούσμα

Ζητούν τεστ σε όλους τους τελειόφοιτους της Τεχνικής Σχολής μετά το κρούσμα

  24/05/2020 15:57
Τεστ σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές της Β’ Τεχνικής σχολής Λευκωσίας, ζητούν οι γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο σχολείο τους.
 
Σε επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας, το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο και ο Σύνδεσμος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, αναφέρουν πως πρέπει να ξαναγίνει το τεστ σε όλη την γ’ τάξη, καθώς και στους καθηγητές, για λόγους ασφαλείας.
 
Προειδοποιούν, μάλιστα, πως αν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία, οι μαθητές αρνούνται να επιστρέψουν στις τάξεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Ικανοποίηση για τα μηδενικά κρούσματα, αλλά όχι εφησυχασμός 
 
Ολόκληρη η επιστολή προς τον Πρόδρομο Προδρόμου:
 
«Με  αφορμή το κρούσμα που βρέθηκε στο σχολείο μας. Οι  μαθητές, καθηγητές και γονείς είναι ανήσυχοι και έντονα προβληματισμένοι για  την επιστροφή μας στο σχολείο.
 
Από  τη στιγμή που βρέθηκε ένα κρούσμα απαιτούμε  πως πρέπει να ξαναγίνει το τεστ σε όλη την 3η τάξη αλλά φυσικά και στους καθηγητές μας ώστε να υπάρχει η αίσθηση ασφάλειας.
 
Σαφέστατα δεν υπάρχει ρατσισμός ή εκφοβισμός προς τον συμμαθητή μας, όλοι μας του συμπαραστεκόμαστε και γνωρίζουμε πως ακολουθούσε πιστά όπως όλοι μας τους κανόνες υγιεινής. Καταλαβαίνετε όμως πως είναι σημαντικό να επαναληφθεί το τεστ για αντικειμενικούς  λόγους αλλά και  για την ασφάλειά μας.
 
Κ. Προδρόμου αν τα τεστ δεν γίνουν αρνούμαστε να ξαναπάμε πίσω στις τάξεις μας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα παρατήσουμε τα μαθήματά μας. Εάν και εφόσον χρειαστεί να μείνουμε σπίτι θα συνεχίσουμε κανονικά τα μαθήματά μας μέσω διαδικτύου (Microsoft Teams) ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις εξετάσεις.
 
Σας ευχαριστούμε και ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.
 
Με εκτίμηση
Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο
&  Σύνδεσμος γονέων και κηδεμόνων Β' ΤΕΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας