Δευτέρα 20 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Βγήκαν… ψαλίδια για το μη άνοιγμα των κομμωτηρίων-«Θυσιαστήκαμε εμείς για άλλους»

  30/04/2020 13:22
Βγήκαν… ψαλίδια για το μη άνοιγμα των κομμωτηρίων-«Θυσιαστήκαμε εμείς για άλλους»

Βγήκαν… ψαλίδια για το μη άνοιγμα των κομμωτηρίων-«Θυσιαστήκαμε εμείς για άλλους»

  30/04/2020 13:22
Δυσαρεστημένοι με την απόφαση της Κυβέρνησης για τα κομμωτήρια, τα οποία ανοίγουν στην δεύτερη φάση χαλαρώσεων, εμφανίζεται ο Σύνδεσμος Κομμωτών ο οποίος με επιστολή του ζητά συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Σε δηλώσεις του στην μεσημβρινή εκπομπή του Ant1, ο Σταύρος Δημητρίου, Πρόεδρος Συμβουλίου κομμωτών, ανέφερε πως «η σημερινή μέρα για τον κλάδο δεν είναι και τόσο καλή. Μετά από ενάμιση μήνα που κλείσαμε, ελπίζαμε πως θα ανοίξουμε. Επειδή όμως είμαστε ένας κλάδος πολύ σοβαρός θα υπακούσουμε και αυτή τη φορά στα διατάγματα».

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου υπάρχουν παράπονα με την απόφαση της Κυβέρνησης και εγείρονται κάποια ερωτήματα.  
 
«Πώς γίνεται οι γιατροί, τα ρούχα και όλα αυτά που άνοιξαν, ποια η διαφορά με τα κομμωτήρια; Θέλουμε μια απάντηση από τους ειδικούς. Στο εξωτερικό έχουν ανοίξει και επειδή γνωρίζουμε ότι ήμασταν στο πρόγραμμα για να ανοίξουμε, την τελευταία μέρα βγήκαμε. Θέλουμε μια απάντηση».

Ο Σύνδεσμος Κομμωτών απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο, ζητώντας όπως τους δει σήμερα, ώστε να ζητήσουν τους λόγους για τους οποίους έμειναν εκτός της πρώτης φάσης.  

«Νιώθουμε ότι έχουμε θυσιαστεί για να ανοίξουν άλλοι. Το πιο λίγο που μπορούμε να ζητήσουμε από οικονομικής πλευράς, είναι να γίνει κάποια αποκατάσταση. Τι θα γίνει με ΦΠΑ, ενοίκια κτλ; Θα πληρώνουμε χωρίς να εργαζόμαστε; Έχει κόσμο που έχει πρόβλημα οικονομικό. Τουλάχιστον να ανοίξουμε μια εβδομάδα πιο νωρίς».  

Στο μεταξύ η δεύτερη φάση τίθεται σε ισχύ στις 21 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, που κανονικά τα κομμωτήρια είναι κλειστά, ωστόσο όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, έγινε εισήγηση για να λειτουργούν τα κομμωτήρια και τις Πέμπτες για ένα τουλάχιστον μήνα, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας