Δευτέρα 25 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Tι αλλάζει με τα SMS από 4 Μαΐου και πότε καταργούνται

  29/04/2020 21:15
Tι αλλάζει με τα SMS από 4 Μαΐου και πότε καταργούνται

Tι αλλάζει με τα SMS από 4 Μαΐου και πότε καταργούνται

  29/04/2020 21:15
Αυξάνεται ο αριθμός μετακινήσεων των πολιτών από την 4η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος που απηύθυνε στον κυπριακό λαό.
 
Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από τις τέσσερις Μαΐου, θα αυξηθεί ο αριθμός των sms που θα μπορούν να αποστείλουν οι πολίτες για τις διακινήσεις τους, σε τρείς, από μία που ήταν μέχρι σήμερα.
 
Την ίδια ώρα όμως, παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση διακίνησης πολιτών από τις 10 το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί. Ουσιαστικά δόθηκε μία παράταση μίας ώρας σε σχέση με τα μέτρα που ισχύουν μέχρι σήμερα, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις εννέα το βράδυ.
 
Σε ότι αφορά τη δεύτερη φάση, η οποία θα ξεκινήσει σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά στις 21 Μαΐου, αίρονται πλήρως οι απαγορεύσεις μετακινήσεων πολιτών.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που θα διακινούνται οι πολίτες αναμένεται να δοθούν κατά τη διάρκεια της αυριανής διάσκεψης τύπου που θα πραγματοποιηθεί από τους αρμόδιους υπουργούς.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας