Δευτέρα 12 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πληρώθηκαν άλλοι 7.500 εργαζόμενοι-Εργοδότες κλήθηκαν να διορθώσουν τις αιτήσεις

  22/04/2020 17:14
Πληρώθηκαν άλλοι 7.500 εργαζόμενοι-Εργοδότες κλήθηκαν να διορθώσουν τις αιτήσεις

Πληρώθηκαν άλλοι 7.500 εργαζόμενοι-Εργοδότες κλήθηκαν να διορθώσουν τις αιτήσεις

  22/04/2020 17:14

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η καταβολή ειδικών επιδομάτων σε περίπου 7.500 επιπρόσθετους δικαιούχους, μετά από εξατομικευμένη εξέταση και διόρθωση των λαθών που έχουν εντοπιστεί στις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί που αφορούσε κυρίως την επιβεβαίωση των τραπεζικών λογαριασμών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπει κοινωνικούς εταίρους, ανακοινώνει τις λεπτομέρειες των νέων μέτρων η Ζέτα

Επιπρόσθετα, σήμερα κλήθηκαν 412 εργοδότες οι οποίοι υπέβαλαν αιτήσεις για μερική ή πλήρη αναστολή των εργασιών της επιχείρησης για την παροχή ειδικού ανεργιακού επιδόματος σε εργοδοτούμενούς τους, για διόρθωση των αιτήσεων που έχουν υποβάλει. Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους 412 εργοδότες, των οποίων οι αιτήσεις δεν έτυχαν επεξεργασίας λόγω προβλημάτων που εντοπίστηκαν, και κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με τους εργοδοτούμενούς τους και να υποβάλουν νέες αιτήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα.

Μετά την υποβολή των αιτήσεων, τα ειδικά ανεργιακά επιδόματα θα καταβληθούν αμέσως σε περίπου 5.500 εργοδοτουμένους οι οποίοι εργοδοτούνται από τις πιο πάνω επιχειρήσεις. Παράκληση που υποβλήθηκε προς όλους τους πιο πάνω εργοδότες είναι όπως ενημερώσουν τους εργοδοτουμένους τους για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με αποτέλεσμα τη μη καταβολή μέχρι σήμερα των επιδομάτων τους.

Η καταβολή των ειδικών επιδομάτων σε όλες τις περιπτώσεις δικαιούχων για τις οποίες επιβεβαιώνονται ή και διορθώνονται τα στοιχεία που έχουν υποβληθεί, θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το κατώτατο όριο στα ειδικά επιδόματα-Συμπληρωματικές πληρωμές  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας