Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχιεπίσκοπος: Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πάμε εκκλησία  

  14/04/2020 12:53
Αρχιεπίσκοπος: Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πάμε εκκλησία  

Αρχιεπίσκοπος: Δεν θα πεθάνουμε αν δεν πάμε εκκλησία  

  14/04/2020 12:53
Σαφές μήνυμα στους Μητροπολίτες που καλούν τους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες, έστειλε ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, σημειώνοντας πως δεν είναι παιδάκια.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, κάλεσε τους Μητροπολίτες Μόρφου και Τριμυθούντοςνα σταματήσουν να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, τονίζοντας πως πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στην μάχη κατά του κορωνοϊού.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε πως οι δύο Μητροπολίτες δεν είναι παιδάκια για να τους κάνει μάθημα και απηύθυνε έκκληση προς το κοινό να κάνει υπομονή και να παρακολουθήσει τις λειτουργίες από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνά τους. Όπως σημείωσε, αφού η Κυβέρνηση επέτρεψε να γίνονται λειτουργίες, ας μείνουμε στο σπίτι και να μην προκαλούμε.
 
 
Ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε πως δεν θα πεθάνουν οι πιστοί αν δεν πάνε εκκλησία, ενώ ανέφερε πως οι Μητροπολίτες του έφεραν παράδειγμα πως θα πεθάνουν πνευματικά, τονίζοντας πως αυτή η νοοτροπία δεν είναι σωστή.
 
Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς όλους να κάνουμε υπομονή. Θα έρθει η ώρα που όλες οι εκκλησίες θα ανοίξουν και ο Θεός ξέρει.
 
Ζήτησε να μην μεταφερθεί το Άγιο Φως στην Κύπρο
Για το Άγιο Φως, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, ανέφερε πως ζήτησε να μην το μεταφέρουν στην Κύπρο, αφού απαγορεύονται οι πτήσεις, τονίζοντας πως δεν ήθελε να προκαλέσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έσπασε την καραντίνα ο Μόρφου-Αρνήθηκαν να αποχωρήσουν πιστοί, μοίρασε εξώδικα η Αστυνομία
 
Όπως τόνισε θα ανάψει το κερί από το ακοίμητο καντήλι στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και θα δωθεί σε κάθε ενορία. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας