Κυριακή 7 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καταδικάζουν τον εμπρησμό σε κεραία οι συνδικαλιστές της Cyta

  13/04/2020 09:06
Καταδικάζουν τον εμπρησμό σε κεραία οι συνδικαλιστές της Cyta

Καταδικάζουν τον εμπρησμό σε κεραία οι συνδικαλιστές της Cyta

  13/04/2020 09:06
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Cyta καταδικάζουν με αποτροπιασμό "την εγκληματική ενέργεια του ψεσινού εμπρησμού σε κεραία κινητής τηλεφωνίας σε σταθμό της Cyta, στη Λεμεσό|.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως σε μια περίοδο κρίσιμη λόγω του Covid-19, κατά την οποία oι επικοινωνίες είναι άκρως απαραίτητες, ειδικά για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας, επαγγελματιών  υγείας, εταιρειών που εργάζονται μέσω τηλεργασίας, προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης και τη στιγμή που συνάδελφοι μας δίνουν μάχη για να διατηρήσουν την εύρυθμη λειτουργία του αγαθού των τηλεπικοινωνιών, έρχεται αυτή η  κακόβουλη ενέργεια .

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Cyta καλούν τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, οργανωμένα σύνολα κ.α. όπως καταδικάσουν τον εμπρησμό και απομονώσουν τις εστίες παραπληροφόρησης σχετικά με την 5G τεχνολογία η οποία, εκτός του ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν είναι βλαβερή, δεν έχει αρχίσει καν η εγκατάσταση σχετικού εξοπλισμού, κεραιών αφού δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αδειοδότηση της . Το τραγελαφικό είναι ότι η κεραία που έχει καταστραφεί χθες το βράδυ βρίσκεται εκεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, αναφέρουν.

Επίσης καλούν τις αρμόδιες αρχές όπως εντοπίσουν και οδηγήσουν τάχιστα στη δικαιοσύνη τους ενόχους. Επιπρόσθετα, όπως πάρουν όλα τα ενδεικνυόμενα και αποτρεπτικά μέτρα ώστε τυχόν μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες, καταστούν αδύνατες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας