Δευτέρα 25 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στους 31 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

  10/04/2020 12:02
Στους 31 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Στους 31 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

  10/04/2020 12:02
Συνολικά 31 άτομα με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τους 31 ασθενείς, τρία άτομα νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ καλή.
 
Σήμερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς, ένα άτομο που εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Ακόμα αργότερα σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αναφοράς μία 71χρονη Ε/κ, η οποία νοσηλευόταν στο Θάλαμο Υπόπτων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Πάφου και χθες εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.
 
Εν τω μεταξύ αναμένεται ότι σήμερα θα δοθούν δύο εξιτήρια και οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.
 
Σημειώνεται ότι το ένα εξιτήριο θα δοθεί σε άτομο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Αναφοράς με αναπνευστική υποστήριξη.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες έλαβε εξιτήριο ένα άτομο το οποίο μετέβη σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας