Σάββατο 24 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλειστά μέχρι τις 30 Απριλίου τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων

  09/04/2020 17:17
Κλειστά μέχρι τις 30 Απριλίου τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων

Κλειστά μέχρι τις 30 Απριλίου τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων

  09/04/2020 17:17

Κλειστά μέχρι το τέλος του μηνός θα παραμείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, όλων των βαθμίδων, έπειτα από τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνέχεια του χθεσινού Διαγγέλματος του Προέδρου της Δημοκρατίας και του σχετικού Διατάγματος που εκδόθηκε, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανακοινώνει ότι:

  • Η αναστολή της φοίτησης μαθητών/τριών σε όλες τις βαθμίδες, των ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων, νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων, παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020. Σημειώνεται, επίσης, ότι κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες θα παραμείνουν κλειστά και όλα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία καθώς και όλα τα ιδιωτικά φροντιστήρια. Κλειστά θα παραμείνουν για την ίδια περίοδο, επιπρόσθετα, και τα Ιδρύματα: Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών για Άτομα με Πολλαπλές Αναπηρίες «ΙΡΙΔΑ» και Κέντρο Σπαστικών και Αναπήρων «ΑΝΕΜΩΝΗ» καθώς και τα κέντρα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
  • Επίσης για το ίδιο διάστημα,  θα συνεχίσει η αναστολή και όλων των άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Υπουργείου, απογευματινών και βραδινών. Τα προγράμματα αφορούν στα Μουσικά Σχολεία, Αθλητικά Σχολεία, Επιμορφωτικά Κέντρα, τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης,  Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, Απογευματινά και Βραδινά Προγράμματα Τεχνικών Σχολών και το προγράμματα «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης». 
  • Επίσης, δεν θα διεξάγονται μαθήματα και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν τη φυσική παρουσία των φοιτητών σε όλα τα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης, Δημόσια και Ιδιωτικά μέχρι τις 30 Απριλίου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας