Σάββατο 28 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με παράλυση και εγκεφαλική αιμορραγία το βρέφος που προσβλήθηκε με κορωνοϊό

  07/04/2020 08:30
Με παράλυση και εγκεφαλική αιμορραγία το βρέφος που προσβλήθηκε με κορωνοϊό

Με παράλυση και εγκεφαλική αιμορραγία το βρέφος που προσβλήθηκε με κορωνοϊό

  07/04/2020 08:30
Έχει βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, σοβαρή παράλυση καθώς και από σοβαρά νευρολογικά προβλήματα, το τρίμηνο βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο το οποίο προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Το βρέφος εντοπίστηκε θετικό μετά από εξετάσεις που έγιναν όταν διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον ιό νοσηλευτής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ
 
Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου Αβραάμ Ηλίας μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ανέφερε ότι το βρέφος τοποθετήθηκε από τη στιγμή που γννήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.
 
«Το πλάνο ήταν να μεταφερθεί στην Εντατική Παίδων γιατί δεν μπορεί να πάει στο σπίτι του το παιδί, δεν είναι σε θέση να πάει σπίτι και είναι πολύ πιθανόν να μείνει για πολύ καιρό στο νοσοκομείο, εάν ποτέ τα καταφέρει να πάει σπίτι», σημείωσε.
 
Ο κύριος Ηλία, ανέφερε πως το βρέφος εντοπίστηκε θετικό στον ιό σε σύνολο τριάντα παιδιών που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.
 
«Δεν άλλαξε κάτι στη συμπτωματολογία του, μεταφέρθηκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης έως ότου αρνητικοποποιηθεί και θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων για να συνεχίσει τη θεραπεία του».
 
Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου σημείωσε πως όλα τα νεογνά που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών θα υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις. Και απέρριψε τις κατατηγορίες εναντίον της μονάδας νεογνών, αφού όπως είπε λήφθηκαν μέτρα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας