Πέμπτη 3 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άλλο ένα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου-Δύο νέες εισαγωγές

  31/03/2020 20:43
Άλλο ένα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου-Δύο νέες εισαγωγές

Άλλο ένα εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου-Δύο νέες εισαγωγές

  31/03/2020 20:43
Εξιτήριο έλαβε σήμερα ακόμα ένας ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα στο Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν δύο νέες εισαγωγές ασθενών, ενώ δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή, αφού το αποτέλεσμα των δεύτερων εξετάσεων που διενεργήθηκαν, ήταν αρνητικό στον κορωνοϊό.
 
Μέχρι τις οκτώ απόψε στο Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύονταν 28 ασθενείς εκ των οποίων πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση, με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται από τους επαγγελματίες υγείας ως καλή.
 
Συνολικά από τις 11 Μαρτίου 2020, νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς 62 ασθενείς, δόθηκαν 27 εξιτήρια, ενώ έξι άτομα χρειάστηκε να μεταφερθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας άλλων Δημόσιων Νοσηλευτηρίων.
 
Σημειώνεται ότι δύο από τα συνολικά οκτώ πρόσωπα που έχασαν μέχρι σήμερα, τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, αφορούσαν ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Εν τω μεταξύ, με εννέα γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων αλλά και νοσηλευτές, ενισχύθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Συγκεκριμένα επιστρατεύθηκαν από τον ιδιωτικό τομέα τρεις παθολόγοι, δύο πνευμονολόγοι και τέσσερις γενικοί γιατροί. Επίσης έγινε επίταξη ενός εντατικολόγου με πλήρη απασχόληση από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ προσλήφθηκε και Ελλαδίτης εντατικολόγος ο οποίος αρχίζει  σύντομα καθήκοντα».
 
Σήμερα εξάλλου άρχισαν κανονικά να εργάζονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς 15 νοσηλευτές που στάλθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας προκειμένου να στηρίξουν την πρώτη γραμμή της ομάδας νοσηλείας.
 
Ο Γιώργος Καροτσάκης, Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής ΟΚΥπΥ Λάρνακας και Αμμοχώστου εξέφρασε «θερμές ευχαριστίες από βάθους καρδιάς στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, για το έργο που επιτελούν προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από κορωνοϊό».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας