Ενώνει τη φωνή της με τον Ιωάννου η Στέλλα Κυριακίδου-«Η διασπορά πρέπει να συγκρατηθεί»

Το δικό της μήνυμα, από τις Βρυξέλες όπου βρίσκεται, για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας, Στέλλα Κυριακίδου.
 
Σε ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Κυριακίδου σημειώνει πως ενώνει τη φωνής της με τη φωνή του υπουργού Υγείας και τονίζει πως η απόσταση σώζει ζωής και αφορά όλους, κανείς δεν εξαιρείται.
 
«Αν θέλουμε να βρεθούμε σύντομα, με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας μας, πρέπει να μείνουμε μακριά τους. Οι οικογενειακές συναντήσεις, στο σπίτι της γιαγιάς, ή της θείας, βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη την οικογένεια, όλους όσους αγαπάμε και είναι σημαντικοί για εμάς».
 
Η Στέλλα Κυριακίδου υπέδειξε πως θα πρέπει η κάθε οικογένεια να μένει στο σπίτι της, μόνη και όχι παρέα με την ευρύτερη οικογένεια και θα πρέπει να ακολουθούν όλοι τις οδηγίες των ειδικών αυστηρά.
 
«Τα μέτρα μάλιστα όσο παρατείνονται, τόσο μεγαλύτερες επιπτώσεις θα έχουν και στην Οικονομία μας. Όταν είναι απόλυτη ανάγκη και πρέπει να βγούμε έξω, οι ειδικοί μας λένε ότι απαραίτητα πρέπει να κρατάμε α π ό σ τ α σ η τουλάχιστον 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλο. Είτε βρισκόμαστε στην ουρά για την Τράπεζα, είτε οπουδήποτε αλλού. Η διασπορά του ιού στην Κύπρο, πρέπει να συγκρατηθεί άμεσα! Για να αντέξει το σύστημα υγείας μας. Για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα», κατέληξε η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας.

 

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα