Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων και των κρουσμάτων-Δραματικές εκκλήσεις

  30/03/2020 06:49
LIVE: Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων και των κρουσμάτων-Δραματικές εκκλήσεις

LIVE: Μεγαλώνει η λίστα των θανάτων και των κρουσμάτων-Δραματικές εκκλήσεις

  30/03/2020 06:49
Άλλος ένα θάνατο καθώς και ακόμη 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας, ενώ το μεσημέρι, ο υπουργός έδωσε στη δημοσιότητα τις αποφάσεις της Κυβέρνησης που τίθενται σε ισχύ από αύριο και ουσιαστικό σφίγγουν τον κλοιό στη μικρή μειοψηφία των συμπολιτών μας που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. 
 
Όσο αφορά τα επιδημιολογικά δεδομένα, μετά και την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων, ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε στα 230 εκ των οποίων τα εννέα είναι ορφανά, ενώ τα πλείστα από αυτά είναι προϊόν επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με άλλα πρόσωπα. Την ίδια ώρα ο θάνατος ενός ακόμη συνανθρώπου μας ανέβασε τον δείκτη των θανάτων στους επτά. Πρόκειται για 77χρονο που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τις αποφάσεις τις διυπουργικής επιτροπής η οποία συνήλθε το πρωί υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Η διυπουργική αποφάσισε μεταξύ άλλων την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλους πλην όσων εργάζονται μετά τις εννέα το βράδυ, το κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων πλην των περιπτέρων τις Κυριακές, την επιβολή χρήσης SMS για κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεις από όλους τους πολίτες κάτω των 65 ετών, ενώ αποφάσισε και σειρά μέτρων ώστε να επαναπατριστούν οι ευπαθείς ομάδες των Κυπρίων που βρίκσκονται στο εξωτερικό.
 
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στον REPORTER:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας