Σάββατο 24 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στη δημοσιότητα η απόφαση για παροχή Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος

  29/03/2020 19:00
Στη δημοσιότητα η απόφαση για παροχή Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος

Στη δημοσιότητα η απόφαση για παροχή Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος

  29/03/2020 19:00

Δημοσιεύθηκε η η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας για την παροχή Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει δημοσιευσεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, την απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης επιχειρήσεων στο Ειδικό Σχέδιο Πλήρους Αναστολής των Εργασιών της Επιχείρησης καθώς και για τους όρους, προϋποθέσεις και τον τρόπο υπολογισμού για την παροχή Ειδικού Ανεργιακού Επιδόματος για τους Εργοδοτουμένους  (Απόφαση με Αρ. 4 του 2020) (Κ.Δ.Π. 130/2020).

Στην εν λόγω Απόφαση επισυνάπτεται ως Παράρτημα Ι και η σχετική αίτηση που θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά οι εργοδότες (νομικού ή/ και φυσικού προσώπου) για πλήρη αναστολή εργασιών της επιχείρησης και δήλωση εργοδοτουμένων για καταβολή ειδικού ανεργιακού επιδόματος.

Η εν λόγω αίτηση (ΕΕΑ3) θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.coronavirus.mlsi.gov.cy το συντομότερο δυνατόν.

Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να μελετήσουν τα στοιχεία της αίτησης, έτσι ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως για την ηλεκτρονική υποβολή της.

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας η απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τρόπο καταβολής του Ειδικού Επιδόματος Αυτοτελώς Εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας