Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Θλίψη για το θάνατο του Κύπριου Παύλου Φάκα, από κορωνοϊό στη Βρετανία

  29/03/2020 10:15
Θλίψη για το θάνατο του Κύπριου Παύλου Φάκα, από κορωνοϊό στη Βρετανία

Θλίψη για το θάνατο του Κύπριου Παύλου Φάκα, από κορωνοϊό στη Βρετανία

  29/03/2020 10:15

Θλίψη έχει σκορπίσει στους οικείους του σε Κύπρο και Βρετανία ο θάνατος του Παύλου Φάκα, 81χρονων, ο οποίος έχασε χθες τη μάχη με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για το δεύτερο Κύπριο, που χάνει τη ζωή του από κορωνοϊό  στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το θάνατό του ανακοίνωσε στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας, Χρύσανθος Φάκας. Ο 81χρονος ήταν αδελφός του πατέρα του.

«Σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο θείος μου Παυλος Φακας στην Αγγλία, αιώνια σου η μνήμη θείε και σου υποσχόμαστε ότι θα νικήσουμε αυτό τον ύπουλο και αόρατο εχθρό!», ανέφερε ο κ. Φάκας στην ανάρτησή του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 
Όπως ανέφερε στον REPORTER o Χρύσανθος Φάκας, ο Θείος του καταλείπει σύζυγο, δύο παιδιά και εγγόνια.

«Προσβλήθηκε από κορωνοϊό και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευότανσε εντατική σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διέμενε στο Lowestoft. Πέθανε χθες το πρωί. Αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας».

Ο 81χρονος είχε αποφοιτήσει από το σχολείο του Άγιου Ανδρέα στη Λευκωσία. Είχε δράση στον αγώνα της ΕΟΚΑ και μάλιστα είχε συλληφθεί και κρατείτο στον σταθμό Ομορφίτας. Το 1974 μετανάστευσε στη Βρετανία, όπου παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Είχε καταστήματα της γνωστής εταιρείας Singer στο Lowestoft. Τα τελευταία χρόνια συνταξιοδοτήθηκε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας