Πέμπτη 29 Ιουλ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στη διάθεση του κοινού οι αιτήσεις για την Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών

  28/03/2020 20:40
Στη διάθεση του κοινού οι αιτήσεις για την Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών

Στη διάθεση του κοινού οι αιτήσεις για την Ειδική Άδεια Φροντίδας Παιδιών

  28/03/2020 20:40
Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι έχει δημοσιευτεί σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας η Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τρόπο καταβολής της Ειδικής Άδειας για Φροντίδα Παιδιών (Απόφαση με Αρ. 1 του 2020) (Κ.Δ.Π.127/2020). Στην εν λόγω Απόφαση επισυνάπτεται ως Παράρτημα Ι και η σχετική αίτηση που θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά όσοι θα αιτηθούν Ειδική Άδεια για Φροντίδα Παιδιών.
 
Η αίτηση για την Ειδική Άδεια (ΕΕΑ1) είναι αναρτημένη εδώ μπορούν από σήμερα, όσοι ενδιαφέρονται, να την συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.
 
Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής Δήλωσης Υποβολής Στοιχείων Τραπεζικού Λογαριασμού (EEA6), η οποία βρίσκεται ήδη αναρτημένη στην πιο πάνω σελίδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μέχρι τη Δευτέρα έτοιμες οι αιτήσεις για τα επιδόματα-Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα
 
Το Υπουργείο ανακοίνωσε επίσης ότι έχει δημοσιευτεί σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας η Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους όρους, τις προϋποθέσεις και τρόπο καταβολής του Ειδικού Επιδόματος Ασθενείας (Απόφαση με Αρ. 2 του 2020) (Κ.Δ.Π. 128/2020). Στην εν λόγω Απόφαση επισυνάπτεται ως Παράρτημα Ι και η σχετική αίτηση που θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά όσοι θα αιτηθούν για το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας.
 
Η αίτηση για το Ειδικό Επίδομα Ασθενείας (ΕΕΑ2) θα αναρτηθεί στο www.coronavirus.mlsi.gov.cy το συντομότερο δυνατόν.  
 
Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να μελετήσουν τα στοιχεία της αίτησης, έτσι ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως για την υποβολή της.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας