Πέμπτη 5 Αυγ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σκοπιές από στρατιώτες σε ξενοδοχεία καραντίνας μετά τα παρατράγουδα στις Πλάτρες

  20/03/2020 10:31
Σκοπιές από στρατιώτες σε ξενοδοχεία καραντίνας μετά τα παρατράγουδα στις Πλάτρες

Σκοπιές από στρατιώτες σε ξενοδοχεία καραντίνας μετά τα παρατράγουδα στις Πλάτρες

  20/03/2020 10:31
Επιπλέον καθήκοντα αναλαμβάνουν στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι θα προχωρήσουν στην φύλαξη ξενοδοχείων στα οποία μεταφέρονται πρόσωπα που τίθενται σε αυτοπεριορισμό για δεκατέσσερις μέρες, ελέω κορωνοϊού. Απόφαση, η οποία λήφθηκε μετά τα παρατράγουδα που εκτυλίχθηκαν στα σπιτάκια της ΔΕΟΚ στις Πλάτρες, όπου πρόσωπα κυκλοφορούσαν στους δρόμους αντί να βρίσκονται υπό αυτοπεριορισμό. 
 
 
Σύμφωνα με το εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρήστο Πιερή, στα πλαίσια των μέτρων που αποφάσισε η Κυβέρνηση, για ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών που μεταφέρθηκαν οι πολίτες που έφθασαν στην Κύπρο, ζητήθηκε η συνδρομή του Υπουργείου Άμυνας.
 
Ως εκ τούτου, στρατιώτες θα βρίσκονται παρατεταγμένοι σε σημεία εισόδου-εξόδου των ξενοδοχείων, όπου θα βγάζουν σκοπιές, ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα βγαίνει ή θα μπαίνει στα ξενοδοχεία χωρίς άδεια.
 
Το εν λόγω μέτρο, έχει αποφασιστεί, αφού σύμφωνα με αρμόδια πηγή, κάποιοι που είχαν μεταφερθεί στις Πλάτρες, έσπαζαν την καραντίνα και πήγαιναν βόλτες στο χωριό.
 
Σε κάθε ξενοδοχείο, θα στηθεί διαφορετικό σχέδιο, ανάλογα με τα σημεία εισόδου και εξόδου που υπάρχουν. Έτσι, παραμένει άγνωστο πόσοι στρατιώτες θα χρειαστούν για κάθε χώρο.
 
Σημειώνεται ότι, οι στρατιώτες θα εναλλάσσονται με την πάροδο κάποιων ωρών.
 
Στα τέσσερα τα κρούσματα στην Ε.Φ.
Σε ότι αφορά τα κρούσματα στην Εθνική Φρουρά, όπως έγινε γνωστό, ανέρχονται στα τέσσερα. Πρόκειται για δύο στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Σταυροβούνι και δύο που υπηρετούν στο ΓΕΕΦ.
 
Ως εκ τούτου, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, αποφασίστηκε να γίνει νέα απολύμανση, μετά τον εντοπισμό δεύτερου κρούσματος και ως εκ τούτου, θα κλείσει στις 11 το πρωί και θα παραμείνει κλειστό μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας