Σάββατο 16 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχής η προσπάθεια για περιορισμό των καταχρήσεων στο ΓΕΣΥ

  17/02/2020 15:30
Συνεχής η προσπάθεια για περιορισμό των καταχρήσεων στο ΓΕΣΥ

Συνεχής η προσπάθεια για περιορισμό των καταχρήσεων στο ΓΕΣΥ

  17/02/2020 15:30
Η προσπάθεια για εφαρμογή πρωτοκόλλων και οδηγιών στο ΓεΣΥ είναι συνεχής, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για τον κορωνοϊό.
 
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν λαμβάνονται ενέργειες από πλευράς Υπουργείου Υγείας για να καθησυχαστούν οι ανησυχίες που εκφράζονται ότι θα υπάρξει κατάχρηση στη 2η φάση του ΓεΣΥ, ο Υπουργός διευκρίνισε ότι πρόκειται για ζήτημα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας να αντιμετωπίσει τις καταχρήσεις, ο οποίος «προχωρεί συνέχεια σε υιοθέτηση πρωτοκόλλων και οδηγιών, ούτως ώστε να καταπολεμήσει το φαινόμενο της κατάχρησης. Όπως έχουν τονίσει πάρα πολλές φορές και οι ίδιοι, θα είναι συνεχής η προσπάθεια».
 
Επεσήμανε ότι σε συνάντηση με τον ΟΑΥ, ενημερώθηκε για τους κανόνες που υιοθετήθηκαν για την 1η φάση και ταυτόχρονα για τις ενέργειες που λαμβάνει ο Οργανισμός για να περιοριστούν οι καταχρήσεις της 2ης φάσης.
 
Ακολούθως, κληθείς να σχολιάσει τη «μαζική επίθεση εναντίον του ΟΚΥπΥ» για διάφορα θέματα, ο Υπουργός Υγείας σημείωσε ότι δεν θεωρεί πως γίνεται μαζική επίθεση, αλλά κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη και την οποία οφείλει ο ΟΚΥπΥ να αξιολογήσει και εκεί και όπου χρειάζεται βελτίωση, να υιοθετήσει τα μέτρα που πρέπει να υιοθετήσει.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας