Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κορίτσι άφησε κουμπαρά σε ίδρυμα στη Λάρνακα, δεν είπε ούτε όνομα και έφυγε

Νατάσα Χριστοφόρου  27/12/2019 14:24
Κορίτσι άφησε κουμπαρά σε ίδρυμα στη Λάρνακα, δεν είπε ούτε όνομα και έφυγε

Κορίτσι άφησε κουμπαρά σε ίδρυμα στη Λάρνακα, δεν είπε ούτε όνομα και έφυγε

Νατάσα Χριστοφόρου  27/12/2019 14:24
Είναι κάποιες πράξεις τόσο ανιδιοτελείς, τόσο αγνές και τόσο όμορφες, που δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς σε αυτές. Μία από αυτή έκανε τη μέρα των Χριστουγέννων ένα κορίτσι στη Λάρνακα.
 
Μετέβη στο ίδρυμα Άγιος Γεώργιος - Χριστάκη Χασάπη, το οποίο είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου λόγω οικονομικών προβλημάτων και ζήτησε τον υπεύθυνο. Βρήκε τις φροντίστριες, τους έδωσε ένα κουμπαρά και μέχρι να γυρίσουν τις πλάτες να τον τοποθετήσουν στο γραφείο, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί.
«Τους είπε στα ελληνικά «αυτόν τον κουμπαρα τον αφήνω για τα μωρά”. Οι κοπέλες τον πήραν για να τον βάλουν στο γραφείο και η κοπέλα γύρισε αμέσως και έφυγε. Δεν άφησε ούτε όνομα ούτε τίποτα. Δεν ξέρουμε ποια είναι. Το μόνο που κατάλαβαν οι φροντίστριες ήταν πως από την όψη δεν φαινόταν Κύπρια, αλλά από κάποια Ανατολική χώρα», ανέφερε στον REPORTER η διευθύντρια του ιδρύματος, Ελένη Καλογέρη.
 
«Μας συγκίνησε πάρα πολύ η πράξη της. Σήμερα ανοίξαμε αυτόν τον κουμπαρά. Είχε μέσα και χαρτονομίσματα αλλά κυρίως κέρματα του ενός, των δύο ευρώ αλλά και μικρότερης αξίας. Όταν τα μετρήσαμε ήταν 438 Ευρώ και 85 σεντ. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι πράξη προς μίμηση. Για την ίδια ήταν πιο σημαντικό να βοηθήσει παρά να αγοράσει κάτι για τον εαυτό της», σημείωσε η κ. Καλογέρη.
 
 
Θέλοντας να ευχαριστήσει, τον πιο μικρό φύλακα άγγελο του ιδρύματος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Μιχαλάκης Μάλλας, μέσω του λογαριασμού του στο facebook έγραψε:
 
«Ημέρα Χριστουγέννων είχαμε επίσκεψη από ένα άγνωστο κορίτσι (ξένης Υπηκοότητας).Μας άφησε τον κουμπαρά της ,€438.85 .Ούτε το όνομα της γνωρίζουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους από το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος -Χριστάκη Χασάπη. Μπράβο για την πράξη της και ο Θεός μαζί της».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας