Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πάει Βερολίνο για τουρισμό και επενδύσεις ο Λακκοτρύπης

  09/03/2016 15:05
Πάει Βερολίνο για τουρισμό και επενδύσεις ο Λακκοτρύπης

Πάει Βερολίνο για τουρισμό και επενδύσεις ο Λακκοτρύπης

  09/03/2016 15:05
Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης για το Βερολίνο, όπου θα ηγηθεί της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου 2016.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες που προσφέρονται για επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες στην Κύπρο ενώπιον μελών του επιχειρηματικού κλαμπ Βερολίνου “Manager Lounge”.

Στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης, ο Υπουργός Τουρισμού θα έχει την Πέμπτη σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδιών της Γερμανίας, κατά τις οποίες θα τους παρουσιάσει τις προοπτικές του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και θα συζητήσει μαζί τους την περαιτέρω αύξηση των προγραμμάτων και των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς τη χώρα μας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Λακκοτρύπης θα είναι ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει στη γερμανική πρωτεύουσα το επιχειρηματικό κλαμπ Βερολίνου “Manager Lounge”, με σκοπό την προβολή στα μέλη τους των επενδυτικών και επιχειρηματικών ευκαιριών που υπάρχουν σήμερα στην Κύπρο. Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας