Τρίτη 11 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οι «Jo&Tim»  απέκτησαν δικό τους εκθεσιακό χώρο και ήρθαν για να μείνουν…

Επιμέλεια: Μύρια Οδυσσέως  13/05/2018 11:09
Οι «Jo&Tim»  απέκτησαν δικό τους εκθεσιακό χώρο και ήρθαν για να μείνουν…

Οι «Jo&Tim»  απέκτησαν δικό τους εκθεσιακό χώρο και ήρθαν για να μείνουν…

Επιμέλεια: Μύρια Οδυσσέως  13/05/2018 11:09
Η Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη και η Θέα Αγγελή Αναγιωτού είναι ένα δίδυμο που αντιπροσωπεύει  επάξια το σλόγκαν «Woman Power». 
Αφήνοντας πίσω τη δουλειά τους στον τραπεζικό τομέα ασχολούνται πλέον με το πάθος τους που πάει χρόνια πίσω… Την αναπαλαίωση και τον εκσυγχρονισμό παλιών αντικειμένων αλλά και τη δημιουργία νέων κοματιών που πλαισιώνουν τα παλιά. Η δημιουργία της «Jo&Tim» οδήγησε στη πρώτη παρουσίαση της δουλειάς τους με την πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, η έκθεση έφερε νέα έκθεση στη Λεμεσό αλλά και τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου στο κέντρο της Λευκωσίας, πράγμα που αποδεικνύει πως οι «Jo&Tim» ήρθαν για να μείνουν…
 
Ο εκθεσιακός τους χώρος βρίσκεται στην οδό Σοφούλη 26, στη Λευκωσία. Ένας μίνιμαλ χώρος που χωράει όλο τους το ταλέντο. Ο εκθεσιακός χώρος αναδεικνύει πέραν των vintage γουστόζικων επίπλων και όλα τα μικρά αντικείμενα, τα οποία στολίζουν τα έπιπλά τους.Αντικείμενα όπως vintage φλιτζάνια, διακοσμιτικά αντικείμενα, κούπες,καθρέφτες σε όλα τα μεγέθη, μαξιλάρια ντυμένα με μοναδικά χρώματα και είδη υφασμάτων, όμορφα βάζα, πίνακες αλλά και χειροποίητα κεριά με χαρακτήρα, βασισμένα στο δικό τους μοναδικό γούστο και τις πρωτοποριακές ιδέες.
 
Η Ιωάννα και η Θέα δίνουν ζωή σε όμορφα αντικείμενα με χαρά με τη φιλοσοφία ότι τίποτα δεν έχει ημερομηνία λήξης, μιας και με πολύ κόπο μετατρέψουν ένα παλιό αντικείμενο σε κάτι καινούργιο δίνοντας του έξτρα οξυγόνο. Για τη δημιουργία των αντικειμένων και επίπλων τους αξιοποιούνται ντόπιοι τεχνίτες – τορναδόροι, ταπετσέρηδες, σιδεράδες, πελεκάνοι. Παραδοσιακοί μάστορες που μοιράζονται το όραμα των δύο γυναικών και προσεγγίζουν με αγάπη και σεβασμό την ιστορία που κουβαλά κάθε ένα από τα πολύτιμα ευρήματα.
Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου το Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη δεύτερη έκθεση των «Jo&Tim» .Μια έκθεση για τους λάτρεις του mixed style που εκτιμούν την ποιότητα και το design που αντέχει στον χρόνο και θέλουν να δώσουν στο χώρο τους μία ιδιαίτερη πινελιά. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10.00 π.μ. έως τις 07.00 μ.μ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στη σελίδα: https://www.jo-and-tim.com/
Τηλ. επικοινωνίας: 22333170/99699740
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας