Παρασκευή 12 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Με ελικόπτερο της Ε.Φ. ο Σύρος στο νοσοκομείο

  14/12/2015 19:44
Με ελικόπτερο της Ε.Φ. ο Σύρος  στο νοσοκομείο

Με ελικόπτερο της Ε.Φ. ο Σύρος στο νοσοκομείο

  14/12/2015 19:44
Μετά από πληροφορία που έλαβε για σοβαρά ασθενή συριακής καταγωγής, μέλος του πληρώματος του υπό σημαία Μολδαβίας φορτηγού πλοίου «Bee Master», το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) συντόνισε την εκτέλεση επιχείρησης αεροδιακομιδής από τη θαλάσσια περιοχή 90 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο ασθενής βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση και μετά από επιβεβαίωση των αρμόδιων ιατρών του Γ.Ν. Λευκωσίας, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Δημοκρατίας.
Η αεροδιακομιδή ανατέθηκε σε ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς, με τη συνοδεία νοσηλευτή του Υπουργείου Υγείας. Παράλληλα ενημερώθηκε και τέθηκε σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ». Η επιχείρηση έληξε με την παράδοση του ασθενούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Προξενικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας