Η Μακρόνησος στις τρεις καλύτερες παραλίες Κύπρου και Ελλάδας

Ο Βρετανικός ιστότοπος Travel Weekly κατέταξε την παραλία Μακρόνησο στην Αγία Νάπα στη τρίτη θέση μεταξύ των δέκα καλύτερων παραλιών Ελλάδας και Κύπρου.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η βρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel Weekly, κατέταξε την παραλία Μακρόνησος στην τρίτη θέση μεταξύ των 10 καλύτερων παραλιών της Ελλάδος και της Κύπρου μετά την παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη και Κουκουναριές στη Σκιάθο, οι οποίες κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα».
 
Ακολουθούν οι παραλίες Λειβαδιά στη Σέριφο, Κασσάνδρα στη Χαλκιδική, Ανάληψη στην Πελοπόννησο, Κόκκινη στη Σαντορίνη, Cameo Νησί (έξω από τις ακτές του Λαγανά) στη Ζάκυνθο, ΄Αγιος Ιωάννης στο Μεγανήσι και Λατσί στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η αρθρογράφος της ιστοσελίδας Laura French αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ταξιδέψει 14 ώρες για να πάει σε μακρινά εξωτικά νησιά αφού μπορεί να βρει σε πολύ πιο κοντινούς προορισμούς όπως είναι η Ελλάδα και η Κύπρος εξίσου εξωτικές και παραδεισένιες παραλίες όπως είναι οι πιο πάνω προαναφερθείσες».
 
Σχολιάζοντας τη διάκριση για τη Μακρόνησο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής και συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από την Υπηρεσία Παραλιών του Δήμου, όσο αφορά την καθαριότητα και την τάξη που επικρατεί όχι μόνο στη συγκεκριμένη παραλία αλλά σε όλες. Οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι κάθε χρόνο οι παραλίες μας επιβραβεύονται με τη Γαλάζια Σημαία και αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι τόσο η ακτή όσο και το θαλάσσιο νερό είναι πεντακάθαρα καθώς και στη συνεχή προβολή των παραλιών μας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Δειτε Επισης

Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις