Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το εστιατόριο στην Πάφο που σερβίρει πίττα σουβλάκια 4 μέτρα

Μύρια Οδυσσέως  28/12/2016 16:20
Το εστιατόριο στην Πάφο που σερβίρει πίττα σουβλάκια 4 μέτρα

Το εστιατόριο στην Πάφο που σερβίρει πίττα σουβλάκια 4 μέτρα

Μύρια Οδυσσέως  28/12/2016 16:20

Αν περάσεις από την Πάφο σε μια ήσυχη γειτονιά, πίσω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου υπάρχει  ένα ταβερνάκι από το οποίο δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να παραγγείλεις την τεράστια πίττα σουβλάκια ή το μπιφτέκι «γίγαντας» από το Tαβερνάκι Παπαλλάς.

Ο μερακλής κ. Αντρέας Παπαλλάς  μιλάει στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ online για την πρωτοποριακή ιδέα.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο με πολύ καλούς μου πελάτες. Το πρώτο πιάτο ήταν το τεράστιο μπιφτέκι που ήταν περίπου 40 εκατοστά. Χρησιμοποίησα ένα κιλό ντομάτες, ένα κιλό κρεμμύδι, παράγγειλα ένα μεγάλο ψωμί  για μπιφτέκια και δύο τεράστια μπιφτέκια 7 κιλά το ένα. Όλο μαζί ζύγιζε 14κιλά. Ήταν πολύ ωραία στιγμή, γελάσαμε με την ψυχή μας».

Η πλάκα όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί. Οι πελάτες του κ. Αντρέα  έβαλαν σκοπό κάθε φορά να τον προκαλούν με μια καινούργια περιπέτεια δημιουργίας. Όπως αυτή με 4 μέτρα πίττα σουβλάκια.
«Είχαμε αποφασίσει να πάρουμε και μέρος για βραβεία Guiness με 11 μέτρα πίττα σουβλάκια αλλά η ιδέα ναυάγησε» .

Όταν οι καλοί πελάτες του μαγαζιού ανακάλυψαν το γεγονός άρχισαν να παραγγέλλουν πιο συχνά την μεγάλη πίττα.

«Κάνω και σε ειδικές περιπτώσεις delivery φτάνει να γνωρίζω από πριν την παραγγελία. Το ίδιο ισχύει και για το μαγαζί. Μια εβδομάδα είναι αρκετή για την παραγγελία, αφού για την δημιουργία μιας τέτοιας πίττας η διαδικασία είναι χρονοβόρα».

Η μεταφορά για τα delivery γίνεται με «φορείο» έτσι όπως το αποκαλεί ο ίδιος.

«Έχω γελάσει με την ψυχή μου κατά τη διάρκεια μεταφοράς των δύο και τεσσάρων μετρων πιττών. Φαίνεται πολύ αστείο στους άλλους αλλά και σε εμένα να κρατάς στο δρόμο ένα φορείο με μια τεράστια πίττα σουβλάκια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας