Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Σε λειτουργία το ETEK Mobile App για εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση

  08/12/2022 15:33
Σε λειτουργία το ETEK Mobile App για εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση

Σε λειτουργία το ETEK Mobile App για εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση

  08/12/2022 15:33

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή ΕΤΕΚ Μobile App για την εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

Διευκρινίζεται ότι, μέσω της νέας αυτής εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, μέσω του κινητού τηλεφώνου  ή του υπολογιστή ταμπλέτα (tablet)  τους, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου ενώ, με στόχο την άμεση και εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση, η εφαρμογή περιλαμβάνει ενότητες της ιστοσελίδας του ΕΤΕΚ, με θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, το ETEK Μοbile App περιλαμβάνει πληροφόρηση για δράσεις, ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου καθώς και για ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις και εκδόσεις για τεχνικά θέματα. Παρέχεται επίσης πληροφόρηση και πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Κωνσταντίνος Κωνσταντή, ανέφερε ότι «Tο ΕΤΕΚ, αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας, ανοίγει ένα ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη του και με την κοινωνία ευρύτερα. Μέσω του ΕΤΕΚ Mobile Αpp επιθυμούμε να παρέχουμε άμεση πληροφόρηση, εύκολα και γρήγορα, σχετικά με τις δράσεις του Επιμελητηρίου και τις υπηρεσίες που παρέχει το ΕΤΕΚ στα μέλη του και το κοινό. Ευελπιστούμε ότι τα μέλη μας αλλά και οι πολίτες θα αγκαλιάσουν αυτή την εφαρμογή και θα την αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό, για τη δική τους άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Play Store, αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας