Σάββατο 4 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Νοσηλευτήρια και ευαγή Ιδρύματα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βασίλειος

  07/12/2022 18:10
Νοσηλευτήρια και ευαγή Ιδρύματα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βασίλειος

Νοσηλευτήρια και ευαγή Ιδρύματα επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βασίλειος

  07/12/2022 18:10

Νοσηλευτήρια μεταξύ των οποίων και το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και άλλα ευαγή Ιδρύματα επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος, συνοδευόμενος από Δημάρχους της επαρχίας.

Σε ανακοίνωση της Ομάδας Στήριξης του Μητροπολίτη Βασίλειου αναφέρεται ότι πάσχοντες συνανθρώπους μας οι οποίοι βρίσκονται σε νοσηλευτήρια και ευαγή ιδρύματα, επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος συνοδευόμενος από τους Δημάρχους Αμμοχώστου Σίμο Ιωάννου, Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη, Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου και Δερύνειας Άντρο Καραγιάννη. Τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα, ο οποίος απουσίαζε σε έκτακτη ανειλημμένη υποχρέωση εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαρτής Μαρτή.

Προστίθεται ότι «εκκλησιαστικές και Δημοτικές αρχές έδωσαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στους πάσχοντες και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, την πολυκλινική «Λητώ» και το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) «Αγιος Χριστοφόρος».

Στην πολυκλινική "Λητώ" ο Μητροπολίτης «συναντήθηκε με ομάδα νοσηλευτών που πραγματοποιούσαν επίσκεψη κατά την οποία ενημερώθηκαν για διάφορα ιατρικά θέματα».

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι «οι νοσηλευτές ανέφεραν ότι αποφάσισαν να στηρίξουν τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι δεν τον γνωρίζουν προσωπικά, αλλά μαθαίνοντας το πλούσιο και πολυσχιδές έργο της διακονίας του μέσα στην Εκκλησία και την πανορθόδοξη αναγνώριση της οποίας τυγχάνει».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) και την εύρυθμη λειτουργία του ιατρικού κέντρου».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας