Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού

  07/12/2022 07:14
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού

  07/12/2022 07:14

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές, αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια, ενώ σύντομα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά κυρίως, ο καιρός θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, με ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ως επί το πλείστον από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ αυξημένες χαμηλές νεφώσεις που θα εμφανίζονται τοπικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας