Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο για την Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

  05/12/2022 09:16
Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο για την Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα το Σάββατο για την Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση

  05/12/2022 09:16

Κλειστοί θα είναι δρόμοι στη Λάρνακα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι «η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο με την Κάθοδο του Άη Βασίλη συνοδευόμενου από χορευτικές ομάδες των σχολών μπαλέτου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Λεωφόρος Αθηνών, Κοσμά Λυσσίωτη,  Ζήνωνος Κιτιέως,  Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οδός Ερμού».

Προστίθεται ότι «λόγω της παρέλασης θα αποκοπούν για την κυκλοφορία οι οδοί Ερμού, Νικολάου Ρώσου, Τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως από τη συμβολή με την Πλατεία Αχιλλέα Θεοδούλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλιού Ζαννέτου, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη, Λόρδου Βύρωνος, Γλάδστωνος και οι πάροδοι που οδηγούν στις συγκεκριμένες οδούς. Η αποκοπή θα γίνει από τις τρεις το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και θα απαγορεύεται η στάθμευση, στις οδούς που θα είναι αποκομμένες από την κυκλοφορία».

Σημειώνεται ότι «θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης. Το κοινό καλείται όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας