Συννεφιές και βροχές στο μενού του καιρού-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται αργότερα και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα παράλια και αργότερα στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Το βράδυ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια αναμένονται μεμονωμένες βροχές και αργότερα και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και σταδιακά και σε άλλες περιοχές του νησιού. H θερμοκρασία  αναμένεται σταδιακά να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία  αναμένεται σταδιακά να σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Δειτε Επισης

Δύο ώρες πριν είχε πεθάνει ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο €3.000
Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τα Συμπεράσματα για Τουρκία-«Επιτεύχθηκε η σύνδεση με Κυπριακό»
Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Συννεφιασμένος ο καιρός, στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες