Τίμησαν τον Μιχάλη Ταννούση στο Staten Island-«Είμαι βέβαιος ότι θα με στηρίξουν»

Τη δράση του πολιτειακού βουλευτή και προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Staten Island, Μιχάλη Ταννούση, θέλησαν να στηρίξουν Αστυνομία και Πυροσβεστική, αλλά και μέλη της πολιτείας και προς αυτό το σκοπό πραγματοποίησαν εκδήλωση, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ομογενειακό εστιατόριο «Annadale Terrace».

Συγκεκριμένα, διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν οι Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Σταύρος Μπακούσης, Κώστας Τροπαϊτης, αλλά και εκπρόσωπος σωματείων, συνδικάτων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

Μιλώντας στον Εθνικό Κήρυκα, ο Μιχάλης Ταννούσης θέλησε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους για την παρουσία και την στήριξή τους. Μάλιστα, υποσχέθηκε να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, για την πρόοδο και ευημερία όλων.

 «Χάρη στη βοήθεια των ομογενών, Ελλήνων και Κυπρίων κέρδισα πρόπερσι τις εκλογές και είμαι βέβαιος ότι θα με στηρίξουν και πάλι. Έμαθα πολλά στην πρώτη μου θητεία. Θα συνεχίσω να είμαι η φωνή και ο εκπρόσωπος των σκληρά εργαζόμενων, οι οποίοι αξίζουν μία κυβέρνηση που θα έχει ως στόχο και προτεραιότητά της τα συμφέροντα των πολιτών, την ασφάλεια, τις φοροαπαλλαγές, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς και οτιδήποτε άλλο συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής», τόνισε.

Από πλευράς τους, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, μιλώντας στην εφημερίδα, θέλησαν να αναφερθούν στο ήθος, την προσωπικότητα και τη στήριξη του κ. Ταννούση για τα θέματα ελληνισμού και τα θέματα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος εξήρε μέσω της εφημερίδας το ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του Μιχάλη Ταννούση και εξέφρασε την πλήρη στήριξη και συμπαράστασή του στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Στίβεν Μυρώνης, χαρακτήρισε τον Μιχάλη Ταννούση ως έναν νέο πολιτικό με δυναμισμό, ικανότητες και λογική που ενδιαφέρεται για το καλό και την πρόοδο όλων των πολιτών.

Ο Σταύρος Μπακούσης τόνισε ότι πρόκειται πάνω από όλα για έναν πολύ καλό άνθρωπο με μοναδική φιλοδοξία του ως πολιτικός να βοηθάει όσο μπορεί τον κόσμο της Νέας Υόρκης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα ανέβει πολύ ψηλά στην πολιτική σκηνή.

Ο Κώστας Τροπαϊτης υπογράμμισε τη συνεχή στήριξη που δείχνει ο Μιχάλης Ταννούσης για τα θέματα του Ελληνισμού και της Κύπρου και εξέφρασε την πεποίθησή του για νίκη όλων των Ρεπουμπλικανών υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Δρογκάρης τόνισε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί, μεγαλωμένο με τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Και πρόσθεσε: «Με την αβεβαιότητα που επικρατεί στην πολιτική, ειδικά την εποχή αυτή, χρειαζόμαστε μια φωνή σύνεσης και λογικής, όπως αυτής του Μιχάλη».

Ο Αντώνης Ταννούσης μίλησε με λόγια αγάπης, συγκίνησης και υπερηφάνειας για τον γιο του και του ευχήθηκε να κάνει πάντα το καλό και το δίκιο στη ζωή του, ανεξαρτήτου κόστους.

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στις ομιλίες τους ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Ταννούση που βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν το έργο του.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας 

Δειτε Επισης

Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα
Άναψε το πράσινο φως το Υπουργικό για παράταση ε στη χρηματοδότηση ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ
Καταβάλλονται αρχές Μαϊου αποζημιώσεις σε αγρότες που υπέστησαν ζημιές
Έρευνα του Υπουργείου Παιδείας για διασύνδεση ανώτερης εκπαίδευσης με αγορά εργασίας