Στο συρτάρι η δημιουργία νέας αεροπορικής εταιρείας στα κατεχόμενα

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί ανακοίνωσε ότι το εγχείρημα της ίδρυσης νέας αεροπορικής εταιρείας στα κατεχόμενα έχει ανασταλεί.  

Στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Αρικλί μοιράστηκε μια ανάρτηση με τίτλο «Μια υποχρεωτική εξήγηση» και είπε ότι «Η Νέα Αεροπορική Εταιρεία, για την οποία εργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό, έχει ανασταλεί μετά από ένα βήμα πίσω από τη σχετική εταιρεία».

Λέγοντας ότι υπάρχουν κάποιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατηγορούν τον Ναζίμ Τσαβούσογλου, ο Αρικλί είπε ότι δεν είναι σωστό να στοχεύουμε τον Τσαβούσογλου ως τον λόγο πίσω από τη διακοπή του έργου.

Ο Αρικλί είπε ότι ο Τσαβούσογλου είχε ζητήσει να θεσπιστούν κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με το καταστατικό της εταιρείας και λόγω των καθυστερήσεων των ρυθμίσεων για διάφορους λόγους, η διαδικασία σταμάτησε και η επενδυτική εταιρεία αποσύρθηκε από το έργο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου λύπη που ο κ. Τσαβούσογλου στοχοποιήθηκε σε αυτό το θέμα… Ο κ. Τσαβούσογλου είναι ένας φίλος μου στον οποίο έδωσα εξουσιοδότηση όταν πήγα στο εξωτερικό και του οποίου εμπιστεύομαι πάρα πολύ την εμπειρία και τις γνώσεις», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Αρικλί μοιράστηκε μια άλλη ανάρτηση με τίτλο «Καμία παραίτηση» και είπε ότι είχε συνάντηση με τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ για περισσότερες από 2 ώρες. Στη συνάντηση, ανέφερε, συζήτησε τις δυσκολίες που έχουν και έλυσε όλα τα προβλήματα με τον Ουστέλ.

«Αν δεν λύναμε αυτά τα προβλήματα, φυσικά, θα έπρεπε να φύγουμε από την κυβέρνηση. Ως κυβερνητικοί εταίροι θα βρεθούμε ξανά αύριο και θα μιλήσουμε για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές... Επομένως, η είδηση ​​για την παραίτησή μου που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αλήθεια», είπε.

Δειτε Επισης

Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό