Το τελευταίο αντίο στον μικρό Λάμπρο-Η έκκληση της οικογένειας

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο μικρός Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, με το θάνατό του να σκορπά απέραντη θλίψη σε ολόκληρη την Κύπρο. Ο 11χρονος Λάμπρος, έδινε σκληρό αγώνα με την σπάνια ασθένεια, Kaposi Lymphangiomatosi, από τα πρώτα στάδια της ζωής του, αποδεικνύοντας σε όλους ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

Η οικογένεια του 11χρονου Λάμπρου Καλλένου καλεί όσους θα παρευρεθούν στην κηδεία του να φορέσουν φωτεινά ρούχα όπως ήταν και η στάση ζωής του. Άλλωστε, ήταν και δική του επιθυμία που είχε εκφράσει παλαιότερα στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς.

H κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο στις 15::00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ιδαλίου, ενώ παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν εισφορές στην οικογένεια.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του μικρού Λάμπρου. Σε μήνυμά της προς τον κόσμο, που όλα τα αυτά τα χρόνια παρακολουθούσε τον αγώνα του ανέφερε, «ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια».

Η οικογένεια, στην ανακοίνωσή σημείωσε πως «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».

Παράλληλα χαρακτήρισε τον Λάμπρο ως ένα μαχητή της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, «αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι άγγελέ μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»