Τρίτη 4 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε-«Λες και με μαχαίρωναν»

  17/08/2022 11:57
Κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε-«Λες και με μαχαίρωναν»

Κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε-«Λες και με μαχαίρωναν»

  17/08/2022 11:57

Άνδρας, ο οποίος πέρασε ευλογιά των πιθήκων μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο όπου εξηγούσε τα συμπτώματα της ευλογιάς των πιθήκων που εμφάνισε σε διάστημα ενός μήνα. Ο ιός του άφησε τεράστιες φουσκάλες και σημάδια που θα μπορούσαν να μείνουν μία ζωή.

Ο Silver Steele, από το Χιούστον του Τέξας, άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα ευλογιάς των πιθήκων γύρω στις 11 Ιουλίου, όταν άρχισαν να εμφανίζονται μικρές λευκές κηλίδες που έμοιαζαν με σπυράκια γύρω από το στόμα του.

Κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων, ο Steele παρακολούθησε τις κηλίδες να μετατρέπονται σε επώδυνες, κόκκινες φουσκάλες πριν τελικά ξεφλουδίσουν και αρχίσουν να επουλώνονται.

Ο άνδρας δήλωσε ότι δημοσίευσε το βίντεο της εξέλιξης των συμπτωμάτων του «όχι για να αηδιάσει κανέναν, αλλά για να προειδοποιήσει».

«Απλά ζητώ από όλους να είναι λίγο συμπονετικοί και να καταλάβουν ότι αν είναι δύσκολο να το κοιτάξετε, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να το περνάτε». Ο Steele παρατήρησε για πρώτη φορά τα εξογκώματα μετά από ένα πάρτι της 4ης Ιουλίου και αρχικά νόμιζε ότι ήταν έγκαυμα από ξυράφι, σύμφωνα με το Insider.

Ωστόσο τέσσερις ημέρες αργότερα, είδε  ότι η υγεία του είχε επιδεινωθεί και ότι οι λεμφαδένες του ήταν πρησμένοι, καθώς πονούσε η κατάποση και δυσκολευόταν να κινηθεί. Αφού πήγε στο γιατρό, επιβεβαίωσε ότι είχε τον ιό, ενώ στη συνέχεια εμφάνισε πυρετό, ρίγος και ιδρώτα. Μέσα σε 48 ώρες, οι κακώσεις του άρχισαν να πονάνε ενώ τα συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη υποχώρησαν.

«Υπήρχαν στιγμές που κυριολεκτικά καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση και ξαφνικά ήταν σαν να με μαχαίρωναν», είπε στο Insider προσθέτοντας πως ο πόνος ήταν αρκετά έντονος.

Πηγή: in.gr 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας