Τετάρτη 29 Ιουν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αισιόδοξη η Ολένα Ζελένσκι-«Τίποτα δεν θα πάρει μακριά τον σύζυγό μου, ούτε καν ο πόλεμος»

  22/05/2022 19:49
Αισιόδοξη η Ολένα Ζελένσκι-«Τίποτα δεν θα πάρει μακριά τον σύζυγό μου, ούτε καν ο πόλεμος»

Αισιόδοξη η Ολένα Ζελένσκι-«Τίποτα δεν θα πάρει μακριά τον σύζυγό μου, ούτε καν ο πόλεμος»

  22/05/2022 19:49

«Τα αισθήματά μου είναι δύσκολο να περιγραφούν. Μια μίξη τρόμου και λήθαργου. Αμέσως συνειδητοποίησαμε πως η ζωή μας άλλαξε για πάντα. Ζω για τη μέρα που εκείνος θα μου πει επιτέλους πως όλα τελείωσαν», αυτά είναι τα λόγια της πρώτης κυρίας της Ουκρανίας που γνωρίζει μαζί με εκατομμύρια συμπολίτες της το πιο σκληρό πρόσωπο της βίας, ενώ την ίδια ώρα ως σύζυγος ενός προσώπου που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας επικαιρότητας και καλείται να διαχειριστεί την τύχη ενός ολόκληρου λαού, βιώνει το αίσθημα του τρόμου στην πιο τεταμένη μορφή του.

Σε συνέντευξή της στο BBC, η πρώτη κυρία της Ουκρανίας μίλησε για τον πόλεμο, αλλά και για την απουσία του συζύγου της και προέδρου της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Η Ολένα Ζελένσκα δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι ανυπομονεί να ακούσει τα νέα της νίκης της Ουκρανίας από τον σύζυγό της.

Η Ζελένσκα παραδέχεται πως από την αρχή της πολιτικής καριέρας του συζύγου της, περίμενε δύσκολες εποχές. «Καταλάβαινα πως θα ήταν ικανός να αντεπεξέλθει στην όποια πρόκληση. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο και ήταν, ιδίως τώρα. Κανείς δεν ήξερε τότε, πριν τρία χρόνια (σ.σ οπότε και ο Ζελένσκι αναλάμβανε την εξουσία) πως θα βρισκόμασταν ενώπιον της δυσκολότερης πρόκλησης από όλες - του πολέμου». 

Παρ' όλα αυτά, όπως τονίζει, τίποτα και κανείς δεν θα σταθεί ικανός να διαλύσει την οικογένειά της. 

«Παραμένει ένας ακλόνητος σύζυγος και άνδρας. Η οικογένειά μας, όπως και πολλές άλλες στην Ουκρανία, είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένη. Όμως τίποτα δε θα πάρει το σύζυγό μου μακριά μου, ούτε καν ο πόλεμος», αποκαλύπτει η ίδια.

«Όπως κάθε οικογένεια στην Ουκρανία, περιμένουμε το πότε επιτέλους θα ενωθούμε ξανά», καταλήγει η Ζελένσκα στη συνέντευξή της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας